Rabljeni deli za RENAULT / PEUGEOT / CITROEN
Košarica 0

Način plačila

Uporabnik lahko izbira med naslednjimi možnostmi plačila:

- način plačila z gotovino ob prevzemu,
- z nakazilom na račun po ponudbi/predračunu.

Predračun – plačilo z nakazilom na TRR. Na vaš elektronski naslov vam pošljemo  predračun.  Zaželeno je, da uporabnik o poravnanem predračunu obvesti ponudnika na elektronski naslov poceni.deli@gmail.com. V kolikor uporabnik v roku 14 dni ne poravna zneska predračuna, bo naročilo stornirano in kot tako ne bo več upoštevano.

 

Cene in blago

Pri nakupu veljajo cene v trenutku potrditve naročila. Cene nimajo vnaprej določene veljavnosti. Cene se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila. DDV ni obračunan na podlagi 1.odstavka 94.člena ZDDV-1.
 
Znesek poštnine ni vštet v ceno izdelkov. Cene tako ne vsebujejo stroškov dostave in pakiranja oziroma poštnine. Pakete pošiljamo preko Pošte Slovenije.

Stroški pošiljanja so vam dostopni na https://www.posta.si/ceniki.

 

Izdaja računa

AVTODELI BOJAN GABERŠEK S.P.  po dostavi naročenih artiklov kupcu pošlje tudi račun, ki ga prejme poleg dostavljenega paketa. V primeru osebnega prevzema na prevzemnem mestu kupec prejme račun za kupljene artikle ob njihovem prevzemu.

Kupec je dolžan preveriti pravilnost podatkov pred oddajo naročila. Poznejših ugovorov glede pravilnosti izdanih računov ne upoštevamo.


DDV ni obračunan na podlagi 1.odstavka 94.člena ZDDV-1.